P​​​​​​​rivacy


 Waarom verzamelt HouseProtec jouw gegevens en op welke grondslag verwerken we deze? 

Het doel waarmee je jouw gegevens verwerken

Wettelijke grondslag

De pagina’s die je op HouseProtec.be bezoekt te analyseren zodat we je een relevante dienstverlening kunnen aanbieden

Toestemming

Je commerciële mails te kunnen sturen zoals newsletters en aanbiedingen

Toestemming



Je te kunnen contacteren indien nodig om onze dienstverlening aan te bieden

Overeenkomst


Welke cookies gebruikt HouseProtec?

Directe cookies of first party cookies

HouseProtec maakt eerst en vooral gebruik van first party cookies die informatie verzamelen op quotarius.com zelf. Deze cookies zijn noodzakelijk om je bezoek aan onze website mogelijk te maken en te verbeteren.

Deze cookies kunnen onderverdeeld worden in:

  • Noodzakelijke cookies:
    Deze cookies zijn onmisbaar voor het correct functioneren van onze website. Ze laten je toe om gebruik te maken van de navigatie, de laadtijd en de beveiliging van de website. Mocht je deze cookies weigeren, is het mogelijk dat onze website niet naar behoren werkt.

  • Functionele cookies:

Deze cookies zorgen voor een gepersonaliseerde surfervaring. Ze onthouden bijvoorbeeld je taal en woonplaats.

  • Analytische cookies of performantiecookies:

Deze cookies verzamelen informatie over de manier waarop je onze website gebruikt. We analyseren je gebruikersgedrag om onze website te verbeteren.

  • Sessiecookies:

Deze cookies onthouden welke pagina van onze website je bezocht zodat we je niet telkens als een nieuwe bezoeker moeten beschouwen als je doorklikt naar een nieuwe pagina.

PHPSESSID (sessie cookie)

Type: noodzakelijke cookie

Levensduur: sessie

Doel: deze cookie laat communicatie toe tussen webserver en browser en slaat tijdelijk informatie van je surfsessie op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een formulier niet helemaal opnieuw moet invullen wanneer je de pagina herlaadt of een fout maakt.

Cookies met formulierinformatie (contactformulier invullen)

  • name

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van de naam van de invuller

  • firstname

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van de voornaam van de invuller

  • street

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van de straatnaam van de invuller

  • zip

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van de postcode van de invuller

  • village

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van de woonplaats van de invuller

  • e-mail

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van het e-mailadres van de invuller

  • phone

Type: functionele cookie

Levensduur: 30 dagen

Doel: bewaren van telefoonnummer van de invuller

Google Tag Manager

  • __utmb (Google Tag Manager)

Type: analytische cookie

Levensduur: 30 minuten

Doel: bepaalt nieuwe sessies en bezoeken

  • __utmc (Google Tag Manager)

Type: analytische cookie

Levensduur: sessie

Doel: werkt samen met de __utmb cookie om zo nieuwe sessies van terugkerende bezoekers te identificeren

  • __utmt_UA-xxxxxx-x (Google Tag Manager)

Type: analytische cookie

Levensduur: 10 minuten

Doel: vertraagt de verzoeksnelheid en zorgt er zo voor dat gegevensverzameling op sites met veel verkeer beperkt wordt.

  • __utmz (Google Tag Manager)

Type: analytische cookie

Levensduur: 6 maanden

Doel: identificeert de bron die je naar onze website heeft geleid.

  • __utma (Google Tag Manager)

Type: analytische cookie

Levensduur: 2 jaar

Doel: unieke gebruikers en sessies van elkaar onderscheiden.

Third party en profiling cookies

HouseProtec maakt gebruik van Google Analytics en Google Adwords, Bing advertising, Facebook advertising en affiliates. Om te kunnen samenwerken met deze partijen dienen third party cookies of pixels op onze website geplaatst worden. Deze cookies maken je surfervaring op onze website persoonlijker.

Deze diensten werken door stukjes code die van de third party websites afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Quotaries heeft geen invloed op deze cookies en kan hiervoor ook in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld. Deze cookies zijn echter net zo onschadelijk als de andere cookies en stellen ons in de mogelijkheid om jou gerichter commerciële boodschappen te sturen die overeenstemmen met jouw interesses en levensstijl.

Google

  • SSID, SID, SAPISID, APISID, HSID, SS, NID, SIDCC

Type: analytische en functionele cookies

Levensduur: varieert van einde sessie tot 2 jaar na de sessie

Doel: slaat voorkeuren en informatie van de gebruiker op wanneer deze pagina’s bezoekt waarop Google Maps of YouTube geïntegreerd zijn.

  • NID, SID, APISID, 1P_Jar

Type: marketing cookies

Levensduur: maximum 1 jaar

Doel: laten aangepaste advertenties zien op Google-websites op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties.

  • CONSENT, UULE, DV

Type: analytische en marketing cookies

Levensduur: wordt maximum 2 jaar bewaard

Doel: verzamelt data voor Google Analytics, om zo een anoniem gebruikersprofiel te kunnen samenstellen en om te meten of advertenties effectief zijn.

_ga

Type: analytische cookie

Levensduur: 2 jaar na sessie

Doel: meet anoniem hoe gebruikers de website gebruiken.

Facebook.com

  • datr, act, sb, presence, fr, wd, xs, c_user, dpr (Facebook.com)

Type: marketing cookies

Levensduur: sessie en blijven maximum 2 jaar bewaard

Doel: maakt een gebruikersprofiel aan om relevante advertenties op Facebook te tonen.

Remarketing cookies en andere technologieën

Facebook

  • Type: analytische en functionele cookies

u, xs, s, presence, act, c_user, csm, p, fr, datr

Levensduur: 2 jaar na sessie

Doel: Zonder deze cookie mis je gepersonaliseerde advertenties m.b.t onze website, onze diensten en producten. Wil je deze gepersonaliseerde advertenties niet langer ontvangen, dan kan je dit instellen bij “Je advertentievoorkeuren” op Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google Analytics Remarketing

  • Type: analytische en marketing cookies

Levensduur: 2 jaar na sessie

Doel: Met Google Analytics meten we hoe je onze website gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen bij het kiezen van de sector die het beste bij jou past. En om je aanbiedingen te laten zien van relevante sectoren of producten die voor jou interessant kunnen zijn. Zonder deze cookie mis je gepersonaliseerde advertenties m.b.t onze website, onze bouwsectoren, onze diensten en producten.

Wil je deze gepersonaliseerde advertenties niet langer ontvangen, dan kan je dit instellen door volgend stappenplan te volgen:
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl

Klacht indienen?

Houseprotec behandelt jouw persoonsgegevens omzichtig en treft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Houseprotec tracht op elk moment te handelen overeenkomstig de Belgische Privacywet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en/of de EU-verordening van 2016/679 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG en de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Indien je vermoedt dat jouw persoonsgegevens toch niet voldoende beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, kan je dit melden door een e-mail te sturen naar info@houseprotec.be

Niettegenstaande de getroffen voorzorgsmaatregelen en controles die hierop gebeuren, is het overdragen van gegevens via het internet of de elektronische bewaring hiervan nooit 100% veilig. Houseprotec kan daarom geen sluitende garantie op de veiligheid van jouw persoonsgegevens bieden.


VRAGEN?

Indien je nog vragen hebt over ons cookies-beleid, kan je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@houseprotec.be


Deze gebruikersvoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 8 januari 2020.