Vind de beste vakman of installateur uit jouw regio voor onderstaande diensten

A...

Airco

Bij airco denk je automatisch aan koelen, maar wist je al dat je met airco's tegenwoordiger ook kan verwarmen? Zo vang je twee vliegen in één klap! 

B...

Buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie blijft nog steeds één van de meest efficënte manieren van isoleren. Wanneer spouwmuurisolatie niet mogelijk is, wordt de buitenmuur meestal geïsoleerd. 

C...

Crépi

Crépi of gevelbepleistering wordt vaak gebruikt om gevels af te werken. Meestal zal men dit doen in combinatie met isolatie. Door de grote hoeveelheid beschikbare kleuren is crépi zeer populair de laatste jaren. 

D...

Dakisolatie/Zoldervloerisolatie

Is jouw dak voorbereid op het Vlaams isolatieplan 2020? Zo niet, dan riskeer je boetes en een ongeschiktverklaring. Wij helpen u om ervaren dakisolatie vakmannen te vinden voor een betaalbare prijs. Vergelijk eenvoudig en geniet nog van de premies. 

Dakreiniging/ontmossing

Kies voor een professionele dakontmossing en dit al vanaf 10 euro/m². Contacteer ons snel en ontvang een vrijblijvende en gratis dakdiagnose! 

G...

Gevelrenovatie met Crepi

Ben je die oude/versleten stenen buitenmuur beu? Kies dan voor CREPI als goedkope maar slimme oplossing, geschikt voor alle woningen! 

Gevelrenovatie met Spuitkurk

Ben je die oude/versleten stenen buitenmuur beu? Dan kan je ook kiezen voor spuitkurk,  geschikt voor alle woningen! 

Gevelreiniging

Ziet jouw gevel er niet uit? Vol mosgroei, roet of ander vuil? Goedkoop en veilig je gevel reinigen doe je door ZACHT te reinigen met STOOM. Vind de gevelreinigingsspecialist uit jouw regio en ontvang gratis expertise en een vrijblijvende offerte. 
​​​​​​​Bespaar zo tot 40% op jouw gevelwerken. 

Gevelrenovatie met Steenstrips

Wil je je gevel een authentieke look geven zonder veel ruimte te verliezen? Dan zijn steenstrips de ideale oplossing. Steenstrips zijn dunne strips gezaagd uit baksteen. 

I...

Infraroodsauna

Gezellig even relaxen of spierpijn verzachten? Een infraroodsauna kan in beide gevallen van pas komen. Met een kost van € 0,25 per sessie loont het zeker de moeite om een infraroodsauna te installeren. 

R...

Regenwaterrecuperatie

Het regent veel in België, dat moeten we jou niet vertellen. Maar wist je ook dat je gebruik kan maken van dit water? Aan de hand van regenwaterrecuperatie kan je een groot deel van je huishouden vervangen door regenwater. Denk maar aan het doorspoelen van je toilet en het sproeien van je tuin. 

S...

Spanplafond

Ben je uitgekeken op jouw oud plafond? Ontdek wat een spanplafond voor jou kan betekenen. Deze nieuwe trend wordt heel vaak gebruikt bij renovatiewerken, aangezien ze al in één dag is geplaatst en geen hak- en breekwerk vergt. 

Spouwmuurisolatie

Via je muren ontsnapt al snel tot 30% van je opgewekte warmte. Laat je energiefactuur niet langer nutteloos oplopen en overweeg eens het isoleren van je spouw. 

Steenstrips

Wil je je gevel een authentieke look geven zonder veel ruimte te verliezen? Dan zijn steenstrips de ideale oplossing. Steenstrips zijn dunne strips gezaagd uit baksteen. 

Spuitkurk

Ben je die oude/versleten stenen buitenmuur beu? Dan kan je ook kiezen voor spuitkurk,  geschikt voor alle woningen! 

T...

Traprenovatie

Is je trap aan vervanging toe of wil je gewoon eens iets nieuws? Een traprenovatie neemt slechts één dag in beslag en er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Bovendien zit je met 20 jaar garantie lange tijd goed. 

Terrasoverkapping

De zomer komt op zijn einde maar je wil toch nog van je terras genieten 's avonds? Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen regenbuien maar ook tegen felle zon. Perfect om altijd een bbq te houden! 

V...

Vochtbestrijding

Vocht heeft niet enkel nadelige gevolgen voor je huis en de structuur ervan, ook je gezondheid wordt aangetast door de aanwezigheid van vocht in je muren. Hoe sneller je het probleem aanpakt, hoe goedkoper je zal uitkomen. 

W...

Waterverzachter

Hard water is en blijft een groot probleem in België. Water met kalk heeft gevolgen op onder andere je wasgoed en afwas(machine). Een waterverzachter lost dit probleem op zodat je elektrische apparaten langer meegaan én je energiefactuur daalt. 

Warmtepomp

Met een warmtepomp haal je gemakkelijk gratis energie uit je omgeving. Het is bovendien een milieuvriendelijke oplossing. 

Z...

Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven een interessante investering. Door het hoge rendement is het vaak voordeliger om zo je geld te laten opbrengen dan op een spaarboekje. 

Zonneboiler

Met een zonneboiler kan je je sanitair verwarmen door gebruik te maken van zonne-energie. Aan de hand van zonnecollectoren op je dak behaal je een hoger rendement dan zonnepanelen. 

arrow down