arrow down

Vergelijk de beste zonnepanelen offertes

Bespaar tot 40% in slechts 1 minuut

✔︎ Gratis

✔︎ Vrijblijvend

✔︎ Gekwalificeerde leveranciers ✔︎ Binnen de 24 uur offertes ✔︎ Gratis en vrijblijvend ✔︎ 8.3 klanttevredenheid

Zonnepanelen offertes vergelijken?

 Advertorial


Overweegt u om zonnepanelen te plaatsen? Dan bent u aan het juiste adres. Doe hier uw offerteaanvraag om zo meerdere gescreende specialisten te vergelijken en op deze manier de beste deal uit te kiezen. Hierdoor bespaart u tot 40% op een installatie.  

Sinds 2011 zijn de prijzen van zonnepanelen tot wel 50% gedaald. Dit betekent dat dit wel het juiste moment is om zonnepanelen te laten installeren. De zonnepanelen die u nodig heeft, zijn dus afhankelijk van uw elektriciteitsverbruik. Gemiddeld verbruikt een Belgisch gezin in Vlaanderen rond de 3.500 kWh per jaar. Het rendement op zonnepanelen is gemiddeld 85%. De zonnepanelen zijn gemiddeld 1,5m² groot en daarom is het belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is op het dak. Heeft u niet voldoende plaats? Dan kunt u kiezen om er minder te plaatsen en uw energieverbruik combineren met de reguliere energieleverancier.

Onze aanbieders leveren installaties met een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Van simpel tot uitgebreid, met eventueel ook aanvullende opties. Start nu met vergelijken van de offertes.

☑︎ Betrouwbare en betaalbare leveranciers 
☑︎ Meerdere offertes met 1 klik
☑︎ Vrijblijvend en gratis, dus zonder verplichting

☞ 8.3 klanttevredenheid

Tom Verbiest, Aalter
16 uur geleden geplaatst

Er werd een overzichtelijk aantal firma's aanbevolen die snel contact opnamen, ik heb vervolgens van elk van hun een offerte gekregen, waaruit ik volgens mij de beste en goedkoopste heb uit gekozen.

★★★★


Anna Van kempen, Zingem
1 dag geleden geplaatst

Ben in zee gegaan met een firma die door jullie werd aangewezen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijk prima gewoon.

★★★★


Patrick De Baets, Adegem
2 dagen geleden geplaatst

Na het invullen van het formulier op de site werd ik binnen 5 minuten gebeld. De volgende dag werd er met mij contact opgenomen door het bedrijf welke de offerte zou uitbrengen.

★★★★

Een greep uit onze aangesloten partners

Vergelijk de beste zonnepanelen leveranciers en bespaar tot 40% in slechts 1 min.

arrow down