arrow down

Vergelijk offertes van spouwmuurisolatie-vakmannen

Wil jij ook honderden euro's per jaar besparen en het hele jaar door een ideale temperatuur in je woning? Dan is spouwmuurisolatie een slimme investering! Doe een gratis offerteaanvraag en ontvang offertes op maat van specialisten uit jouw regio.

✔︎ GRATIS  - VRIJBLIJVEND  - 1 MIN. TIJD

​​​​​​​

Vergelijk bedrijven zoals

Advertorial

De voordelen van spouwmuurisolatie

Door je spouwmuren te laten isoleren kan je honderden euro's per jaar besparen waardoor je de investering in een hele korte tijd kan terugverdienen. Ook zorgen geïsoleerde spouwmuren voor een verbeterd wooncomfort. Je hebt namelijk altijd de ideale temperatuur in huis. In de winter blijft de warmte namelijk binnen hangen waardoor je minder hoeft te stoken, maar in de zomer komt de warmte juist minder snel naar binnen waardoor het koeler blijft. Spouwmuurisolatie kan binnen één dag worden uitgevoerd zonder rommel in huis! Kom gratis en vrijblijvend in contact met de beste specialisten uit jouw regio!

Wij helpen je graag bij het vinden van de beste vakman. Kom in contact en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van de beste isolateurs uit jouw regio. Zo bespaar je tot wel 40% op je investering.

Premies voor spouwmuurisolatie in 2019

Ook nu zijn nog er premies beschikbaar voor spouwmuurisolatie. Als je jouw spouwmuren laat isoleren kan je 5€ premie per vierkante meter krijgen. Wel wordt er verwacht dat deze premie zal dalen in 2020! Als je meerdere energiebesparende maatregelen neemt maak je ook nog aanspraak op de totaalrenovatiebonus.
Bij 3 energiebesparende maatregelen heb je al recht op 1.250€ premie! Informeer bij de vakman naar de mogelijkheden voor jouw woning. 

KOM IN CONTACT MET VAKMANNEN ❯

Ontdek wat enkele van onze klanten zeggen over ons  

Patrick Verschueren, Aalst
16 uur geleden geplaatst

Er werd een overzichtelijk aantal firma's aanbevolen die snel contact opnamen, ik heb vervolgens van elk van hun een offerte gekregen, waaruit ik volgens mij de beste en goedkoopste heb uit gekozen.

★★★★

Vincent Van Kraaikampen, Eeklo
2 dagen geleden geplaatst

ik ben al goed geholpen door de vakmannen die jullie voorstelden en welke een prijsofferte hebben gemaakt, nu hoef ik enkel nog te vergelijken en te beslissen welk voorstel ik kies.
​​​​​​​
★★★★

arrow down